De hanglampen komende winter 2018


De hanglamp is een lamp welke zoals de naam al zegt in een ruimte los hangt. De hanglamp moet je dan ook niet verwarren met een plafondlamp. Waar namelijk de laatste 5 jaar de plafondlamp samen met spots de trend was is dit nu aan het veranderen. De trend voor heel 2018 is toch weer om de hanglamp in de huiskamer te krijgen. En niet alleen in de huiskamer is de hanglamp populair. Een hanglamp kan namelijk ook prima in de gang, het toilet, slaapkamer of zolder hangen. De tijd van de spots is nog niet helemaal voorbij, maar je merkt wel een verandering.

De hanglamp trends 2018

U vind zoveel verschillende modellen hanglampen voor diverse ruimtes dat het aanbod soms niet altijd even overzichtelijk is. Goedkope hanglampen, design hanglampen of juist een moderne hanglamp. Waar u ook naar op zoek bent, in de trends van 2018 heeft u een ruime keuze. Niet alleen qua ontwerp, maar ook qua materiaal gebruik zit er veel verschil in. Bij bijv. de Leenbakker vind u vele soorten metalen lampen welke zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Bij een Lamp en licht vind u weer de wat vlottere lampen welke vooral gericht zijn op de bijzondere LED lampen wat ook weer de trend is voor dit jaar. Praktisch elke lampen fabrikant heeft dan ook weer een mooi assortiment samengesteld voor de komende winter met te gekke collecties. Naast het gebruik van de wat industriële ook met metaal en moderne strakke hoeken zijn de stoffen ook weer in aan het komen.

Een stoffenkap bij een vloerlamp word nog steeds veel gebruikt, maar bij de hanglampen is dit een beetje verleden tijd. Tot nu, want de stoffen lampenkap is niet meer alleen verkrijgbaar in een simpele kleur. Naast de neutrale lampenkappen kunt u namelijk ook steeds meer prints en designs vinden voor de hanglamp. Of u nu van wat meer vintage houd of retro. In de lampenkap collectie vind u voor komende winter prachtige designs terug. U kunt deze lampenkappen los bestellen of in een complete lampenset. Een mooie hanglamp bepaald namelijk mede het ontwerp van de ruimte. U krijgt namelijk een compleet ander effect als u bijv. nu spots heeft die de ruimte verlichten.