De mooiste shoppers voor fashionable dames


Shoppers zijn superhandig: deze tassen kun je lekker nonchalant om je schouders gooien en al je spulletjes kun je erin kwijt. Kies je voor een leren exemplaar, dan ben je ervan verzekerd dat de tas door veel gebruik met de jaren alleen maar mooier zal worden. Ben je nog op zoek naar een leren shopper? Hieronder zullen we de leukste shoppers met jou delen!

Neem bijvoorbeeld de iconische My Paper Bag (MYOMY), een shopper die lijkt op die bruine papieren boodschappenzakken die je weleens in Amerikaanse films of series ziet. Het ziet er altijd zo onhandig uit, want die boodschappenzakken hebben nooit handvatten. Gelukkig heeft My Paper Bag die handvatten wel! Bovendien komt deze tas ook nog met een ritssluiting, dus zullen je spulletjes altijd veilig opgeborgen zijn.

Een ander mooi leren tassen-merk is Burkely. Dit merk bestaat al sinds 1988 en stamt uit een familiebedrijf die al sinds 1944 lederwaren verkoopt! Het motto van Burkely is ‘Every Day’, dit wil zeggen dat zij tassen willen maken die je elke dag kunt gebruiken voor elke situatie. De shoppers van Burkely zijn gemaakt van allerlei leersoorten met verschillende afwerkingen. Zo heb je bijvoorbeeld een shopper gemaakt van Antique Vintage leer, die de tas een robuuste uitstraling geeft met een unieke kleurschakering. Wil je liever iets eleganters? Burkely heeft dan bijvoorbeeld ook suède tassen in de collectie, die juist weer een luxere uitstraling geeft. Kortom, voor elke mood een andere leersoort! Welke Burkely tas kies jij?

Micmacbags is vernoemd naar naar indianenstam in Noord-Amerika, de Mi’kmaq. Micmacbags maakt prachtige shoppers van leer afkomstig uit India en de tassen worden gemaakt in een fabriek met een SA8000 certificaat. Micmacbags staat in nauw contact met de fabriek en dit garandeert dat de werknemers onder veilige omstandigheden aan het werk zijn en een fatsoenlijk salaris verdienen. De shoppers zijn geïnspireerd door de hele wereld, want de ontwerpers reizen de hele wereld over als nomaden en dit zien we terug in de ontwerpen en het materiaalgebruik. Zo heeft Micmacbags bijvoorbeeld een tas geïnspireerd op safari’s: dit zie je terug door het leer gecombineerd met canvas-stof. Of een tas met een schouderband met Aztek-print, geinspireerd door Azteken!