Solvejg


Solvejg is een hippe en erg leuke webshop die opgericht is in 2012 door twee zussen (Jennifer en Michelle) die gek zijn op hippe mode en de webwinkel onderhouden met hippe en vintage kleding maar vooral kleurrijke en trendy damesmode van perfecte kwaliteit. Kleurrijke mode voor hippe vrouwen is het motto van de shop en het aanbod is ook echt geweldig, de collectie op Solvejg bestaat o.a. uit jurkjes en tunieken, rokken, blouses & tops, en leuke vesten.

Diverse leuke en hippe kledingmerken; Froy & Dind, Vila Joy, Zendee, Lily & Me, People Tree, Le Pep, St-Martins, Zilch, Tranquillo.

Kenmerken van de Webshop: Originele en kleurrijke collecties, gratis verzending voor Nederland, gunstige ruilvoorwaarden, klant is koning!

Dat het aanbod van damesmode op internet steeds groter wordt weten wij allemaal, veel van de grote webwinkels met dameskleding bieden helaas geen persoonlijke klantenservice maar richten zich puur op online verkoop in grote getallen, het is leuk om te zien dat er nog steeds dames zijn die zich echt richten op de klanten, persoonlijk advies en geen gedoe, de klant is koning, een insteek die wij vrouwen natuurlijk erg waarderen.

De naam “Solvejg” is gebaseerd op een heldin uit toneelstuk Peer Gynt, een leuke naam vinden wij zelf, de kleurrijke collectie zorgt ervoor dat wij regelmatig gaan shoppen bij Solvejg.

Tip: momenteel kunt u met kortingscode sol10juni2015 10% korting op de zomercollectie krijgen, deze code is geldig t/m 21 juni 2015, klik op een van de banners op de webwinkel te bezoeken.