Wat voor beautycase neem jij mee op vakantie?


Er zijn vele soorten en maten beautycases beschikbaar en daarom hebben wij is grondig onderzocht wat nou de meest gebruikte beautycase is. Een beautycase wordt gebruikt om cosmetica producten in te doen, een grote variant van de toilettas ook wel. Omdat veel vrouwen een enorme hoeveelheid aan kleding, cosmetica, schoenen meeneemt op vakantie past dit vaak niet in de koffer en daar komt de beautycase van pas!

beautycase_5749-lime-80x80[1]beautycaseBeautycasebeautycasebeautycase

Zoals je ziet zijn er vele soorten en maten beautycases beschikbaar en kun je ze in allerlei kleurtjes verkrijgen. We hebben de beautycases van beautycase.nl vergeleken en zijn tot de conclusie gekomen dat de beste prijs/kwaliteit keus is gevallen op de Roconto.

Elke modebewuste vrouw neemt natuurlijk een beautycase mee op vakantie maar welke type neem je mee en wat doe je zoal in je beautycase? Wij vrouwen sleuren natuurlijk al een volle koffer vol met kleding mee maar onze make-up spulletjes mogen natuurlijke echt niet ontbreken, daarom nemen we o.a. mee; Mascara, Eyeliner, Zonnebescherming, Parfum, Haarborstel en natuurlijk veel meer, een beautycase is dan ideaal om mee te nemen, in plaats van alle spulletjes in een kleine toilettas te proppen hebben we nu ruimte voor onze schoonheids spulletjes, en dat is zeker nodig!